Saltar apartados

Convocatòria Beques Extracurriculars 2017

El Departament d'Infermeria, convoca places per a beques extracurriculars, d'acord amb el pressupost econòmic de cada curs acadèmic

1. Objecte

1.1. Afavorir mitjançant el suport de l'alumnat les àrees de docència, recerca i activitats acadèmiques que desenvolupe el professorat del Departament d'Infermeria:

1.1.1. Promoure l'àrea de simulació clínica.

1.1.2. Incentivar els projectes editorials vigents tals com la revestisca Infermeria i Cultura de les Cures.

1.2. Recolzar aquells projectes de recerca que, després de ser enviats a convocatòries públiques no han rebut finançament.

2. Requisits

Els estudiants que opten a aquesta beca hauran d'estar matriculats en els estudis de Grau, Màster i Doctorat oficials en els quals imparteix docència el Departament d'Infermeria durant el curs acadèmic 2017-18.

3. Quantia i nombre d'ajudes

La quantia i nombre d'ajudes seran establides cada curs acadèmic segons el pressupost del Departament.

4. Procediment de Sol·licitud i documentació requerida

El professorat interessat haurà de presentar un informe motivat a la Secretaria del Departament per a poder optar a aquest tipus d'ajudes. (ANNEX 1).

El Negociat de Pràctiques és l'òrgan encarregat de facilitar la contractació del becari, d'acord amb la següent normativa (ANNEX 2)

Les sol·licituds hauran de presentar-se en el Departament del 5 al 20 de setembre de 2017.

Una vegada finalitzat el termini, les sol·licituds han de ser aprovades en Consell de Departament.

La informació que l'alumnat ha de conèixer sobre la convocatòria de beques extracurriculares que ofereix el Departament per al curs 2017-18 es troba consultant els següents enllaços:

https://sa.ua.es/va/practicas-empresa/convocatories-practiques-ua/2017-2018/convocatoria-practiques-becades-en-la-ua-08-2017.html

https://sa.ua.es/va/practicas-empresa/convocatories-practiques-ua/2017-2018/convocatoria-practiques-becades-en-la-ua-09-2017.html

5. Resolució de sol·licituds i documentació requerida

La resolució de les mateixes serà comunicada al professorat sol·licitant.

El professorat que finalment tinga al seu càrrec un becari en pràctiques extracurriculares haurà de presentar en la Secretaria del Departament, una vegada li siga comunicada la concessió de la beca, la següent documentació:

Proposta de pràctiques en la universitat d'alicante per a estudiants de la UA. (ANNEX 3)

6. Informe final

El professor tutor de l'alumne en pràctiques extracurriculares, una vegada finalitzat el període de contractació, lliurarà en la Secretaria del Departament un Informe final de l'Avaluació (ANNEX 4)

 

Departament d'Infermeria


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464